Nieuwe Herbergier starten?

Safety first! Daarom is deze informatiebijeenkomst coronaproof en worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Tijdens bijeenkomst wordt er gezorgd voor 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen. Blijf bij gezondheidsklachten thuis.

Wil jij zorgen met tijd en aandacht en een creatieve ondernemersgeest? En wil je samen met je levenspartner een warm thuis voor mensen met dementie vanaf de grond opbouwen? Schrijf je dan in voor de informatiebijeenkomst over het zorgondernemerschap voor onze toekomstige locatie: Herbergier Almelo.

Interactieve bijeenkomst

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er donderdag 5 november in Almelo, waarop je meer leert over onze toekomstige locatie, Herbergier Almelo. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en ga je in gesprek met een ondernemerscoach en ervaren zorgondernemers. De middag is interactief ingericht, waardoor er volop ruimte is voor het stellen van je vragen en delen van je visie.

Je bent vanaf 13.15 uur van harte welkom. Om 13.30 uur start de interactieve sessie.

Informatie

Locatie

Almelo

Bekijk ook