Malaika van den Eijnde
Malaika van den Eijnde
Please HR expert
0492 388 869

Ik maak ambassadeurs van medewerkers

Als HR expert bij Please help ik ondernemers om het hart van alle medewerkers net zo snel te laten kloppen voor de zaak als dat van de ondernemer zelf. Alle neuzen dezelfde kant op en transparantie creëren binnen het bedrijf: heerlijk toch?

Ik leer ondernemers communiceren met hun personeel zodat zij échte ambassadeurs worden voor het bedrijf. Ik merk namelijk dat veel ondernemers vaak met dezelfde vragen rondlopen:

  • Hoe voer ik een goed beoordelingsgesprek?
  • Hoe stel ik mijn personeelsbeleid op?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers net zo betrokken zijn bij de zaak als ik, ook als het bedrijf groeit?
  • Hoe kan ik mijn medewerkers binden en boeien?

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Als ik die ondernemersvragen hoor, denk ik altijd meteen aan een van de vele gevleugelde uitspraken van Loesje: “Waarom moeilijk doen als het samen kan?”.

Ik help ondernemers hier namelijk héél graag mee. Ik zet mijn HR-kennis in en laat mijn nieuwsgierigheid de vrije loop. Ik wil een bedrijf echt leren kennen en ontdek zo wat we samen kunnen verbeteren. Een frisse blik, mouwen opstropen en aan de slag! Heerlijk!

Please is dé werkgeverspartner voor het MKB. Met uitzenden, payroll, backoffice, experts, tools óf een combinatie daarvan. Wij helpen ondernemers betere werkgevers te zijn.