Nog 7 dagen tot de Franchise+ Beurs! Zien we jou daar?

Met nog slechts een week te gaan, staat de spanning op het hoogtepunt voor het meest veelbelovende franchise evenement van het jaar! Bereid je voor om op 12 en 13 april de atmosfeer van ondernemerschap te ervaren, en dit alles op de prachtige locatie van Postillion Bunnik.

HADO: Augmented Reality trefbal betreedt het toneel!

Een hoogtepunt waar iedereen naar uitkijkt, is de aanwezigheid van HADO, een baanbrekend concept dat het traditionele trefbalspel een futuristische draai geeft. HADO zal een hele ruimte in beslag nemen, waar bezoekers kunnen genieten van het innovatieve 3v3 Augmented Reality trefbalconcept. Bereid je voor op een spannende ervaring die de grenzen van realiteit en virtuele wereld doet vervagen!

Inspirerende seminars en praktische inzichten: Een gids voor franchisenemers

Beide dagen van het evenement zullen gevuld zijn met een gevarieerd seminarprogramma, speciaal ontworpen om jou te voorzien van alle essentiële informatie over het starten van je eigen (franchise)onderneming. Ontdek de geheimen van succesvolle franchiseondernemers en laat je inspireren door hun verhalen en ervaringen. Het seminarprogramma biedt een unieke kans om waardevolle inzichten te verwerven en je voor te bereiden op jouw eigen ondernemersreis. Klik hier voor het volledige programma.

De Ondernemerstraat: Een weg naar succes op de beursvloer

Stap binnen in de Ondernemerstraat op de beursvloer, waar de weg naar succes voor jou wordt geplaveid. Hier vind je een scala aan formules en organisaties die klaar staan om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je ondernemersavontuur. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint aan je reis, de Ondernemerstraat biedt een waardevolle bron van informatie, netwerkmogelijkheden en praktische tips om jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Mis het niet: Beleef de toekomst van ondernemerschap!

Met nog maar een paar dagen te gaan, is het tijd om je voor te bereiden op een onvergetelijke ervaring op het franchise evenement van het jaar. Mis deze kans niet om de eerste stap naar ondernemerschap te zetten en je te laten inspireren door innovatie, kennis en netwerkmogelijkheden. Zorg ervoor dat je op 12 en/of 13 april aanwezig bent bij Postillion Bunnik en laat je verrassen door de opwinding en mogelijkheden die op je wachten!

Vraag gratis kaartjes aan via onderstaand formulier. Tot snel!

Lees meer over:
Bekijk ook

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.