Themabijeenkomst: Exploitatieprognoses en Wet Franchise

Op donderdag 9 mei 2019 vindt de themabijeenkomst 'Exploitatieprognoses en Wet Franchise' bij De Clercq Advocaten Notariaat in Leiden plaats. Deze bijeenkomst is voor relaties van Franchise+. 

Wat kunt u verwachten?

Exploitatieprognoses zijn binnen de franchisebranche veelvoorkomende bronnen van conflict tussen franchisegever en franchisenemer. De rechtspraak op dat gebied is dan ook veelvuldig en niet altijd even duidelijk voor de leek. Daarnaast heeft de Nederlandse wetgever franchise-wetgeving aangekondigd waardoor er nog meer verplichtingen bij de franchisegever komen te liggen, ook ten aanzien van exploitatieprognoses.

In de presentatie van Jan-Willem Kolenbrander, franchise-advocaat bij De Clercq Advocaten Notariaat, wordt toegelicht wat de huidige stand van zaken is op het gebied van rechtspraak van exploitatieprognoses. Ook zal Jan-Willem ingaan op de mogelijke gevolgen van het wetsvoorstel Wet Franchise voor u als franchisegever. Door het volgen van deze themabijeenkomst krijgt u in een kort tijdsbestek een goed beeld van de huidige stand van zaken omtrent prognoses en hoe het wetsvoorstel Wet Franchise daar in past. Uiteraard krijgt u ruim de gelegenheid om vragen te stellen en is er afsluitend een borrel.
 
Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor franchisegevers. U kunt zich kosteloos hieronder aanmelden. 

Informatie

Locatie

Leiden