Spare Rib Express Wormerveer heropent met nieuwe franchisenemer

Na een forse verbouwing van een paar weken is het Spare Rib Express bezorgrestaurant in Wormerveer weer heropend in de vernieuwde huisstijl van de formule. Nieuwe franchisenemer Jordy Grijpink is vol enthousiasme gestart.

Eerste bezorgrestaurant van Spare Rib Express

Spare Rib Express Wormerveer van Bart Wieringa was ruim twintig jaar geleden één van de eerste bezorgrestaurants van de franchiseformule. In juni nam nieuwe franchisenemer Jordy Grijpink de locatie over en werd zowel de keuken als de winkel onder handen genomen tijdens een forse verbouwing van ruim vier weken.

“Tijdens de coronapandemie keek ik rond naar nieuwe ondernemingsmogelijkheden en zodoende kwam ik bij Spare Rib Express terecht. Ik dacht altijd dat de instap binnen een franchiseorganisatie hoger lag, waardoor het voor mij onhaalbaar leek maar dat viel Bij Spare Rib Express aanzienlijk mee”, aldus nieuwe franchisenemer Jordy. 

Trainingstraject voor de franchisenemer 

Onlangs was de opening van het vernieuwde bezorgrestaurant in Wormerveer. “Voor de start heb ik meegedraaid bij andere Spare Rib Express bezorgrestaurants en tijdens de eerste weken van de opening van mijn eigen locatie werd ik goed begeleid. Spare Rib Express kijkt wat voor franchisenemer je bent en gaat van daaruit met je aan de slag zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent om zelfstandig je restaurant te draaien.”