Pearle Opticiens en Jumbo in de prijzen

Pearle Opticiens sleepte afgelopen donderdag de eretitel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ 2019-2020 in de wacht. Het managementteam van Jumbo is uitgeroepen tot het ‘ABN AMRO Retail Managementteam of the Year’ 2019-2020. De prijzen zijn uitgereikt tijdens het ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ gala op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. 
 
In de afgelopen maanden beoordeelden consumenten hun favoriete retailers voor de publieksprijzen ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’. 
 

Managementteam

Het managementteam van Jumbo schreef met 40% van de stemmen de vakprijs ‘ABN AMRO Retail Managementteam’ 2019-2020 op zijn naam. De top 5 Retail Managementteam ziet er als volgt uit:

  •     A.S. Watson
  •     Dille & Kamille
  •     HEMA
  •     Jumbo
  •     Zeeman

De winnaar van de vakprijs ‘ABN AMRO Retail Managementteam’ is vastgesteld nadat vakgenoten, categoriewinnaars van de vorige editie, gevraagd werden de beste managementteams te nomineren. Op basis hiervan is een top 5 Retail Managementteam samengesteld. Tijdens het ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ Gala konden retailers hun stem uitbrengen. Nadat de stemmen van vakgenoten waren verzameld, namen de winnaars de award in ontvangst.

Bekijk ook