Funtopia komt naar Nederland

Funtopia biedt een uniek concept voor actief entertainment en indoor speelattracties. Elke vestiging is gebouwd op de kernwaarden: veilig, plezier, actief en vriendelijk. Inmiddels zijn er 12 vestigingen geopend en staan er nog eens 17 in de planning.

“Funtopia is één van de voorlopers in de actieve indoor recreatiebranche. Het is een dynamisch uit te breiden concept dat in de afgelopen jaren, als gevolg van de aandacht voor bewegen en vrijetijdsbesteding, sterk is gegroeid. De grote aantrekkingskracht is de combinatie van plezier en sport onder één dak. De diversiteit en uniciteit van de attracties, samen met een enorme passie voor veiligheid, vormen de belangrijke ingrediënten van het succes”, vertelt een woordvoerder namens de formule.

Master Franchisenemer of Area Developer

Nederland moet het 7e land worden waar Funtopia vestigingen wil gaan openen. Ruzha Karaatanasova, CEO van Funtopia heeft hoge verwachtingen van de Nederlandse markt: “Wij zien zeker mogelijkheden voor minimaal 10 vestigingen en zoeken daarom een Master Franchisenemer of een Area Developer die de formule in Nederland gaat ontwikkelen. Wij hebben Franchise Match aangesteld om de werving & selectie voor ons te verzorgen.”

Bekijk ook