Breng jij Heinde naar Drachten?
Franchiseformule Heinde is volop aan het groeien en richt zich nu op het Noorden. De volgende plaats die we dan ook graag kennis laten maken met ons onbeperkt tafelen concept is: Drachten! Voor Noordkade 29 zijn wij op zoek naar een ondernemende enthousiasteling met een droom om een eigen restaurant te starten.
Heinde staat voor onbeperkt tafelen. Alle gerechtjes én dranken voor een vaste prijs. Van maandag t/m donderdag voor €37,50 en in het weekend voor €42,50, de hele avond lang. Deze scherpe en duidelijke prijsstelling zorgt ervoor dat onze gasten niet voor verrassingen komen te staan. Dit maakt het succes van Heinde!
Met minimale eigen middelen is het al mogelijk om jouw eigen Heinde te starten. Door deze bewezen formule en effectieve begeleiding, staat niets in de weg om van jouw Heinde een succes te maken.
Waarom franchisen bij Heinde?
Als franchisenemer ben je eigenaar van jouw eigen restaurant en draag je het concept van Heinde uit. Op een laagdrempelige manier en met de juiste en persoonlijke begeleiding leren wij jou ondernemen in de horeca. Door het exploiteren van de restaurantformule Heinde profiteer je van een bewezen succesformule, dit brengt voor jou vele voordelen met zich mee:
- Heinde is onderdeel van Club Culinair, een horecagroep die bekend staat om o.a. de volgende merken; La Cubanita, Proeflokaal Bregje en Rozey. Partnership, ervaring en kennis zijn dus ruimschoots in huis!
- Met minimale eigen middelen (vanaf €30.000) kan jij je droom realiseren en je eigen restaurant starten.
- Wij rekenen slechts 3% franchisefee en een marketingbijdrage van €500,- + 0.5% van de omzet voor alle landelijke promoties.
- Je maakt gebruik van onze eigen groothandel, waardoor je kunt meeprofiteren van gunstige inkoopprijzen.
- Onze formule blijft zich continu ontwikkelen, hierdoor blijven we goed in beeld bij onze bestaande gasten, maar worden we zeker ook ontdekt door nieuwe gasten.
Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat jij alle ruimte hebt om je vooral te focussen op het runnen van jouw restaurant.
Waarom Drachten?
In het centrum van Drachten is een unieke horecalocatie vrijgekomen. Het pand is gelegen temidden van een mooie diversiteit aan horecabedrijven en detailhandelszaken. De combinatie van de locatie in het centrum en de neergelegen uitvalswegen naar o.a. Heerenveen, Leeuwarden en Groningen maakt deze locatie zeer geschikt voor de grote, diverse doelgroep van Heinde.
Wie zoekt Heinde?
Wij zijn op zoek naar ondernemende horecaliefhebbers die met ons mee willen groeien. Ondernemers met passie voor lekker eten en drinken, met gevoel voor gastvrijheid, een teamplayer én die kunnen sturen op cijfers. Kortom, ondernemers die full-focus bezig zijn met hun restaurant en het uitdragen van onze prachtige formule. Het bouwen en behouden van een gemotiveerd team is daarin één van de belangrijkste taken, naast het realiseren van een optimale beleving voor gasten door de consistente kwaliteit van de gerechten en de sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving.
Over de franchiseformule van Heinde
De franchiseformule Heinde is in 2017 opgericht door Roland Hogenelst. Hogenelst is tevens de man achter Club Culinair, de horecagroep waar de restaurantformules La Cubanita, Bregje, Heinde en Rozey onder vallen.
In 2001 startte Hogenelst samen met zijn toenmalig compagnon Serge Borsboom met het eerste restaurant van La Cubanita in Gouda. Naar aanleiding van het succes met La Cubanita Gouda is in 2005 gekozen voor de oprichting van La Cubanita Franchise BV met als doel om een succesvolle franchiseformule neer te zetten. Vanaf 2016 is Hogenelst enig aandeelhouder en directeur van horecagroep Club Culinair.
Na het succes van La Cubanita en Bregje besloot Hogenelst een nieuwe franchiseformule op te richten dat gerechtjes én dranken aanbiedt voor een vaste prijs. Hogenelst constateerde namelijk dat er nog geen restaurantformule bestond waar gasten de gehele avond grenzeloos konden genieten van diverse gerechtjes en dranken op de kaart, zonder op de portemonnee te letten en op de klok te kijken. In lijn met dit gedachtegoed is samen met Myrthe Schmeets een de formule Heinde (voorheen Heinde & Ver) ontwikkeld. De eerste vestiging opende in 2017 in Woerden en inmiddels is Heinde gegroeid tot een succesvolle, nationale restaurantformule, gevestigd op bijna 18 locaties. Al deze vestigingen worden gerund door franchisenemers.
Meer weten?
Denk jij nu, hier wil ik nog veel meer van weten? Klik dan op onderstaande button en laat jouw gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!