Potaé

  Vegetarische eetketen KING Kumpir  opende in 2004 een eerste vestiging aan het Amsterdamse Osdorpplein. De jaren daarna vestigden ze zich in Bos & Lommer in Amsterdam en aan het Zuidplein in Rotterdam. Gezond en vegetarisch eten staan hoog in het vaandel bij deze formule. Vers, huisgemaakt en boordevol smaak. Wat de formule betreft is dit de 'nieuwe keuken'. Niet elke dag vlees of vis maar ook een dagje vegetarisch tussendoor. Dat is gezond en beter voor de wereld.

  In 2020 is het concept geheel vernieuwd en heeft ook een nieuwe naam gekregen: POTAÉ. De vestigingen bevinden zich in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. 

  POTAÉ is de formule die de enige echte Kumpir naar Nederland heeft gebracht. Kumpir is een grote gepofte aardappel met een royale topping van verse salades en groenten. De Kumpir wordt veelal vegetarisch bereid. Daarnaast kunnen klanten ook verschillende andere gerechten bij POTAÉ terecht.

  POTAÉ is op zoek naar ondernemers door heel Nederland (met name in de grote steden) die in het concept van gezond en vegetarisch eten geloven.

  De totale investering ligt tussen de € 90.000 en € 130.000.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2017
  Aantal vestigingen
  5
  Waarvan franchise
  1
  Entreegeld
  €15.000
  Franchise fee
  Franchise fee 6% van de omzet + marketing fee 2%
  Totale investering
  €100.000
  Benodigd eigen vermogen
  €40.000