Patisserie Limburgia
Formule
Open je eigen Patisserie Limburgia met ambachtelijke vlaaien, taarten, gebak en schepijs
Patisserie Limburgia is een producent van ambachtelijke vlaaien, taarten, gebak en schepijs. In de afgelopen 25 jaar is onze formule uitgegroeid tot 50 speciaalzaken in Nederland, van Vlissingen tot Delfzijl. Deze speciaalzaken worden gedreven door enthousiaste vakmensen met een hart voor ambachtelijke producten en service.
In de speciaalzaak kan de consument genieten van een ambachtelijke taartpunt of gebakje met een heerlijke cappuccino en een uitstekende service. Patisserie Limburgia is binnen het (winkel)centrum de verwenwinkel om even te genieten van heerlijke producten.
Eigen smaak franchisenemers Patisserie Limburgia
Elke winkel is uniek aan de binnenkant omdat elke ondernemer en plaats uniek is. Dit geeft extra smaak aan het ondernemen. De ondernemers hebben binnen de formule de vrijheid om de inrichting van hun winkel te bepalen met de ondersteuning van een interieurbouwer. Aan de buitenkant kunnen de ondernemers gebruikmaken van de kracht van de het merk Limburgia. Deze kracht ligt in de productkwaliteit, naamsbekendheid, uitstraling van de winkel en marketing naar de klant. Binnen de Limburgia-formule heeft u ook de ruimte om andere foodproducten te verkopen. U kunt hierbij denken aan bonbons, belegde broodjes, thee. Op deze manier heeft u veel te bieden aan de klant.
Groothandel
De ondernemers hebben binnen de formule de vrijheid om de inrichting van hun winkel te bepalen. Van klassiek tot modern. Aan de buitenkant maken zij gebruik van de kracht van het merk Patisserie Limburgia. Deze kracht ligt in de naamsbekendheid, uitstraling van de winkel en promotie naar de consument. Dit geeft extra smaak aan het ondernemen.
Dat traditie en vernieuwing goed samen kunnen gaan, bewijzen we door toevoeging van gebak van hoogwaardige kwaliteit en ambachtelijk schepijs. Alle producten worden op ambachtelijke wijze in onze eigen banketbakkerij vervaardigd. De uitbreiding van het assortiment draagt bij aan extra omzet in dezelfde verkoopruimte.
Wij ondersteunen de ondernemers indien gewenst op het gebied van marketing en hygiëne. Voor de marketing is divers promotiemateriaal ontwikkeld zoals: assortimentsfolders, actiefolders, posters en de website. Op inkoopgebied hebben wij contracten met voorkeursleveranciers waarbij u profiteert van de inkoopcondities. Het hoofdkantoor van Patisserie Limburgia sluit mastercontracten af met grote landelijke klanten. Deze klant wordt specifiek aan uw onderneming toegewezen.
U heeft de ruimte om andere producten naast die van Patisserie Limburgia te verkopen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een koffiecorner, bonbons, hapjes, belegde broodjes en smoothies.
Interesse om te franchisen bij Patisserie Limburgia?
Over Patisserie Limburgia
Patisserie Limburgia
Limburgia is een echte verwenwinkel. Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. In 1993 is de eerste Limburgia-winkel geopend in Apeldoorn. Na meer dan 25 jaar zijn er meer dan 50 winkels in heel Nederland. Vol passie en overgave maken onze bakkers heerlijke banketproducten waarbij de eeuwenoude familie recepturen worden gevolgd. Dat zie je, maar bovenal, je proeft het!
Dat traditie en vernieuwing goed samen kunnen gaan, bewijzen we door toevoeging van ambachtelijk ijs aan ons assortiment. Het ijs wordt op ambachtelijke wijze in onze eigen banketbakkerij vervaardigd en bestaat uit 40 smaken. De kwaliteit van het ijs wordt gewaarborgd door onze meester ijsbereider.
Binnen het vertrouwde assortiment innoveert Limburgia in nieuwe producten welke aansluiten én passend zijn binnen de huidige trends van de markt. Limburgia ontwikkelt regelmatig nieuwe producten welke u aantreft in onze winkels en webshop.
Wij heten u graag welkom in een van onze winkels om te genieten van een heerlijke kop koffie in combinatie met een punt vlaai, bonbons of een verse smoothie. In onze grotere winkels kunt u ook terecht voor een complete lunch of high tea.
Publicaties
Marktplaats
Franchises Ter Overname
Nieuw te openen
