Limburgia

Open je eigen Limburgia speciaalzaak met ambachtelijke vlaaien, taarten en schepijs

Limburgia is een producent van ambachtelijke vlaaien, taarten en schepijs. In de afgelopen 25 jaar is onze winkelformule uitgegroeid tot 65 speciaalzaken in Nederland, van Vlissingen tot Delfzijl. Deze speciaalzaken worden gedreven door enthousiaste vakmensen met een hart voor ambachtelijke producten en service.
 
Limburgia is voor de consument de speciaalzaak voor de aankoop van verse vlaaien, taarten en ambachtelijk schepijs. In de Limburgia speciaalzaak kan de consument genieten van een ambachtelijke taartpunt met een heerlijke cappuccino en een uitstekende service. Limburgia is binnen het (winkel)centrum de verwenwinkel om even te genieten van heerlijke producten. 

Eigen smaak

Elke Limburgia winkel is uniek aan de binnenkant omdat elke ondernemer en plaats uniek is. Dit geeft extra smaak aan het ondernemen. De ondernemers hebben binnen de formule de vrijheid om de inrichting van hun winkel te bepalen met de ondersteuning vanuit een interieurbouwer. Aan de buitenkant maken de franchisenemers gebruik van de kracht van de soft franchiseformule Limburgia. Deze kracht ligt in de productkwaliteit, naamsbekendheid, uitstraling van de winkel en marketing naar de klant.  Binnen de Limburgia formule heeft u ook de ruimte om andere foodproducten te verkopen. U kunt hierbij denken aan bonbons, belegde broodjes, thee. Op deze manier heeft u veel te bieden aan de klant. 

Interesse

Wij groeien en doen dit graag met enthousiaste ondernemers. Naast passie beschik je over ervaring in de verkoop binnen retail of horeca en heb je een opleiding op MBO-niveau. Wil je voor jezelf starten bij een succesvolle formule en ben jij in het bezit van een eigen vermogen neem dan contact met ons op!

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1993
Aantal vestigingen
69
Waarvan franchise
68
Entreegeld
€ 3.500
Jaarlijkse fee
0
Totale investering
€ 40.000