Kippie

  Begin jij je eigen Kippie vestiging?

  De heerlijke geur van vers gebraden kip... Het water loopt je in de mond. Het is onmogelijk om hier voorbij te lopen zonder honger te krijgen. Je geeft toe aan je verlangen, loopt naar binnen en koopt een stukje van die heerlijke kip. Dat is de Kippie-formule, die landelijk veel fans heeft.

  Hou jij van ondernemen en wil je de beste maaltijden aanbieden? Dan is de franchiseformule van Kippie echt iets voor jou. Je houdt van lekker eten en wil de klant een onvergetelijke ervaring bieden. Met verse, lekkere en gemakkelijke producten zorg je ervoor dat de klant terugkomt.

  Over Kippie

  Kippie bestaat al sinds 1995 en heeft 62 vestigingen in Nederland. Begin jij de 63ste? Dan hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Kippie is een bewezen formule die werkt! Ze zijn marktleider op het gebied van kant-en-klaar maaltijden. Met de Kippie-winkels in verschillende winkelcentra brengen zij sfeer, klantvriendelijkheid en goede kipproducten.

  De voordelen van de Kippie franchiseformule

  • Stap in een succesvol bedrijf met meer dan 60 vestigingen in Nederland;
  • Geniet van de naamsbekendheid van een bekende formule;
  • Krijg de producten dagelijks vers geleverd;
  • Verkoop een ruim assortiment van 130 producten;
  • Goede begeleiding: ondersteuning bij je administratie en het bepalen van je prijzen;
  • Transparantie, betrouwbaarheid en openheid staan bij Kippie centraal;
  • Korte lijntjes: er is altijd ruimte voor overleg en het beantwoorden van vragen.

  Wil jij ondernemen in de horeca?

  Kippie is op zoek naar kipliefhebbers met een ondernemende geest. Ben jij al ondernemer of werk je in de horeca/foodindustrie? Pak dan deze kans en begin je eigen zaak. Natuurlijk word je op veel manieren geholpen. Je ontvangt ondersteuning voor administratie, inkoop, prijsbepaling en personeelsbeleid. Natuurlijk profiteer je ook van onze goed uitgedachte marketing. Zo richt jij je volledig op het succes van de winkel!

  Ben jij enthousiast, klantgericht en breng je een gezellige sfeer? Krijg je energie van het contact met klanten? Dan zoekt Kippie jou.

  Hoe werkt het?

  Meld je aan als franchisenemer en er volgt een kennismaking. Je krijgt meer informatie over de franchiseformule. Is er een match? Dan loop je eerst vier weken stage. Ook na de opening krijg je 4 weken intensieve begeleiding. Hierna blijft de deur van Kippie altijd openstaan voor vragen en ondersteuning.

  Sluit je aan bij de Kippie Franchise-familie

  Ben jij een enthousiaste teamspeler? Wil je klanten voorzien van een makkelijke maaltijd en een gezellig praatje? Kom dan bij de Kippie Franchise-familie. Je zult je er snel thuis voelen! Ben je geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend informatie aan!

   
  Franchise Kippie ondernemers

  In Kippie-vestigingen zijn onder andere kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en Kippiepannen verkrijgbaar. Het hoofdkantoor en de distributieafdeling van Kippie bevinden zich in Poeldijk. Van daar uit worden de producten aan de winkels geleverd. In de winkels zelf worden de producten bereid en klaargemaakt voor de verkoop. Op dit moment telt Kippie  62 vestigingen die zijn gevestigd door heel Nederland. 

  Kippie is een familiebedrijf, opgericht in 1945. Wat begon als een kleinschalige organisatie met verschillende poelierswinkels, toen nog onder de naam Krijgsman Poeliers, is uitgegroeid tot een franchiseformule. 

  Is de kip het echte succes van Kippie? In eerste instantie zou je zeggen van wel, maar de Kippie-geschiedenis is begonnen zonder kip! Ruim 70 jaar geleden legde grootvader Krijgsman de basis van Kippie door huis-aan-huis boter te verkopen. Later werden kip, kaas en eieren aan het assortiment toegevoegd. In de loop der jaren werden steeds meer poelierswinkels geopend door de familie. In 1995 werd de franchiseformule bedacht.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  1995
  Aantal vestigingen
  62
  Waarvan franchise
  62
  Franchise fee
  3% over de inkoop
  Andere vergoedingen
  Marketing 6.4% over de inkoop
  Totale investering
  €300.000
  Benodigd eigen vermogen
  €30.000