Kaldi Franchise Open Dag in Haarlem

Ben je gepassioneerd over koffie en droom je ervan om je eigen koffiezaak te runnen? Wil je meer weten over het worden van een franchisenemer bij Kaldi, een van de meest vooraanstaande koffie- en theespecialisten met een rijke geschiedenis en een heldere visie? 

Dan nodigen we je graag uit voor de Kaldi Franchise Open Dag in onze prachtige vestiging in Haarlem!

Waarom moet je langskomen?

Tijdens deze speciale dag krijg je de kans om:

  • Achter de schermen te kijken bij een Kaldi-vestiging en de unieke franchiseformule te ontdekken die een proeflokaal (espressobar) combineert met een gespecialiseerde winkel voor koffie en thee.
  • Te praten met huidige franchisenemers en hun ervaringen te horen over het runnen van een Kaldi-vestiging.
  • Meer te leren over de ondersteuning die Kaldi biedt aan franchisenemers, inclusief training, marketingondersteuning en operationele begeleiding.
  • Een selectie van onze hoogwaardige koffie- en theeproducten te proeven en te ervaren waarom Kaldi staat voor "Koffie met karakter".
  • Alle vragen te stellen die je hebt over het proces van franchisenemen bij Kaldi en te ontdekken of dit de juiste stap voor jou is.

Of je nu al ervaring hebt in de horeca of een totaal nieuwe weg wilt inslaan als ondernemer, bij Kaldi verwelkomen we mensen van alle achtergronden en ervaringsniveaus.

Meld je nu aan voor de Kaldi Franchise Open Dag en neem de eerste stap naar jouw eigen koffie-avontuur met karakter!

Aanmelden? Laat je gegevens hieronder achter. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende dag vol koffie en ondernemerschap!

Informatie

Locatie

Generaal Cronjéstraat 24, 2021 JJ Haarlem

Bekijk ook