Sammy-Jo
Sammy-Jo Sloote
Franchise Consultant
sloote@koelewijn.nl 035 542 08 28

Sammy-Jo heeft haar opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement succesvol afgerond, waar haar passie voor ondernemerschap tot bloei is gekomen. Het was tijdens haar scriptie dat ze ontdekte dat de wereld van franchise perfect bij haar paste. Hieruit vloeide haar keuze om bij Koelewijn & Partners aan de slag te gaan.

Met haar opgedane kennis en vaardigheden tijdens haar opleiding heeft Sammy-Jo nu de mogelijkheid om deze in de praktijk te brengen. Ze zet zich in om formules te assisteren bij het opzetten van een succesvolle franchiseorganisatie. Haar expertise en inzicht dragen bij aan het vlotte en effectieve opstartproces, en ze weet als geen ander hoe ze de brug kan slaan tussen theoretische concepten en praktische implementatie.

Koelewijn & Partners is de ideale springplank gebleken. Ze blijft gedreven om haar bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van franchiseformules. Haar unieke combinatie van academische achtergrond en praktische ervaring maakt haar een waardevolle aanwinst voor het team en een betrouwbare partner voor organisaties die hun franchiseavontuur willen beginnen of uitbreiden.
 

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.

Stel je vraag aan Sammy-Jo Sloote
CAPTCHA