Expertise: 

  • Franchiserecht
  • Huurrecht Bedrijfsruimte
  • Vastgoedrecht
  • Distributierecht

Dirk van den Berg heeft zich gespecialiseerd in vastgoedrecht, franchiserecht, huurrecht bedrijfsruimte en distributierecht. Hij adviseert een groot aantal ondernemers in de tankstation branche, onder andere in contracten met oliemaatschappijen. Daarnaast adviseert hij ondernemers, met name in de retail, op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte en franchise.
Dirk heeft ruime proceservaring, zowel in korte gedingen als in bodemprocedures. Hij procedeert als het moet, maar is ook mediator en onderzoekt steeds of een goede schikking mogelijk is.

Hij is verder lid van de Vereniging van Insolventie Advocaten (Insolad), de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging voor Distributie-, Franchise-, en Agentuurrecht (DFA) en bestuurslid van de Nationale Hoorstichting.

Dirk is vaste columnist van Pompshop, het vakblad voor tankstations en carwash en is annotator voor Jurisprudentie (voorheen Journaal) Huur & Verhuur.
 

act Fort Advocaten (“act FORT”) is een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een leidende positie in de retail, vastgoed en hotels & leisure branche.

 

Stel je vraag aan Dirk van den Berg