Franchise+ Nieuwsbrief voor (aspirant) franchisenemers

De Franchise+ Nieuwsbrief verschijnt wekelijks met relevant en up-to-date nieuws speciaal voor (aspirant) franchisenemers. Nieuwe franchiseformules worden geïntroduceerd, advertenties met mogelijkheden om een nieuwe vestiging te openen of om een vestiging over te nemen  worden aangeboden. Columns door juristen die nieuwe wetswijzigingen duiden, nieuwe openingen van vestigingen, alle nieuwswaardige berichten van de week worden hier gepubliceerd

Door de ruime ervaring van Franchise+ kennen wij de markt door en door

(Aspirant) franchisenemers schrijven zich in voor de Franchise+ Nieuwsbrief omdat ze actueel franchisenieuws willen ontvangen, informatie verkrijgen in relatie tot hun interesse en omdat ze op de hoogte willen blijven van interessante aanbiedingen. De Franchise+ Nieuwsbrief bestaat uit al deze onderdelen en is visueel extra aantrekkelijk door het plaatsen van afbeeldingen, banners en logo's.

De redactie stelt de Nieuwsbrief met veel zorg en aandacht samen, zodat de lezers voorzien worden van het laatste nieuws, de nieuwste trends en mogelijkheden en aanbiedingen. 

Kerngegevens Franchise+ Nieuwsbrief

  • Via de Franchise+ Nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alles wat speelt in de franchisewereld, net als ruim 22.000 abonnees.
  • De Franchise+ Nieuwsbrief verschijnt elke donderdag - behalve op feestdagen - en informeert franchisenemers, franchisegevers, leveranciers en aspirant-franchisenemers. 
  • De Franchise+ Nieuwsbrief is geoptimaliseerd voor een goede mobiele leesbaarheid, dit maakt het makkelijk voor je om de Nieuwsbrief te lezen waar en wanneer je wilt op welk device dan ook. 
  •  Een abonnement op de Franchise+ Nieuwsbrief is makkelijk en gratis te verkrijgen door jezelf in te schrijven.