WerkTalent partner van FC Utrecht@Work

De komende jaren slaan uitzendorganisatie WerkTalent en FC Utrecht de handen ineen om mensen aan het werk te helpen via het initiatief FC Utrecht@Work. De ervaring leert dat de sleutel tot succes vooral vanuit talentontwikkeling komt, dat is zowel bij WerkTalent als bij FC Utrecht een bekend gegeven. Vanuit deze gedeelde overtuiging is de samenwerking dan ook ontstaan.
 
Samen nemen FC Utrecht en WerkTalent het initiatief om economische en waardevolle maatschappelijke projecten te realiseren op het gebied van arbeid en talentontwikkeling. WerkTalent zal, als onderdeel van de samenwerking, een kantoor openen in Stadion Galgenwaard.
 
Dönüs Coban, Director of Sales bij FC Utrecht vertelt: “De klik met WerkTalent was er meteen. Werk geeft mensen behalve inkomen ook structuur, identiteit en sociale waardering. Wie geen werk heeft, valt in steeds meer opzichten buiten de boot. Wij willen samen met WerkTalent een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen kansen krijgt om te participeren op de arbeidsmarkt.”
 
Wim Bubberman, Algemeen Directeur WerkTalent en tevens ex-profvoetballer, zag meteen de meerwaarde van de samenwerking in: “Naast het feit dat we graag een vestiging in het inspirerende Stadion Galgenwaard wilden hebben, zijn we erg blij dat FC Utrecht ons heeft gevraagd om op het gebied van arbeidsbemiddeling een partnership aan te gaan. Hierdoor kunnen wij zowel de achterban van FC Utrecht aan een (betere) baan helpen, alsmede de businessclubleden helpen met openstaande vacatures of (flexibele) personeelsvraagstukken. De samenwerking is zo vormgegeven dat alle partijen hiervan mee profiteren.”