ViaViela verwelkomt twee nieuwe franchisenemers!

Waar in de zomerperiode voor veel mensen een tijd van rust aanbreekt, geldt dat niet voor twee nieuwe franchisenemers van Gastouderbureau ViaViela. Ingrid Jackson en Marleen de Waal volgen drie maanden lang een opstarttraject dat hen voorbereidt op het zelfstandig runnen van een eigen ViaViela-vestiging. Slagen in de dynamische kinderopvangbranche, waar ondernemerschap hand in hand gaat met de zorg voor en ontwikkeling van jonge kinderen, vraagt nu eenmaal om een goede voorbereiding. Ingrid en Marleen zijn er klaar voor!

Sinds 1 juni is Ingrid Jackson officieel als franchisenemer voor de regio Sneek begonnen. Per 1 juli zal Marleen de Waal het gezicht van ViaViela worden in Arnhem en omstreken. Voordat zij ieder echter aan de slag kunnen gaan als franchisenemer met een eigen vestiging, hebben beiden eerst een persoonlijk opstarttraject doorlopen onder begeleiding van ViaViela.  

ViaViela Opstarttraject

Aanstaande franchisenemers van ViaViela zijn organisatorisch sterk, goed met mensen en verantwoordelijk. Ze bruisen van de energie om aan de slag te gaan met een eigen onderneming. Al het andere, zoals kennis over de branche en de werkwijze van ViaViela, komt tijdens het opstarttraject aan bod. Zo nemen nieuwe franchisenemers deel aan workshops over wet- en regelgeving, pedagogiek, marketing en de dienstverlening van ViaViela. Verder wacht hen een aantal online modules. Ook loopt iedere franchisenemer mee met een ervaren collega om de dienstverlening van ViaViela in de praktijk te ervaren. 

Parallel aan het opstarttraject loopt de registratie van de franchisenemer -en vestiging- in het Landelijk Register voor Kinderopvang. Pas nadat deze definitief is, gaat de opgeleide franchisenemer van start. Franchisenemer Ingrid: “Ik kijk uit naar het moment dat ik de ouders, kinderen en gastouders in mijn regio ga ontmoeten. Al ben ik wel ontzettend blij met dit traject. Dankzij de ondersteuning van ViaViela maak ik straks een vliegende start met mijn onderneming.”  
 

Bekijk ook