Taco Mundo opent 29ste vestiging in Schiedam

Taco Mundo, de landelijke bezorgformule voor Mexicaanse gerechten, is inmiddels een begrip in de wereld van bezorgmaaltijden. Na de succesvolle opening in Spijkenisse-Hoogvliet eerder dit jaar kunnen de inwoners van Schiedam nu ook gaan genieten van Mexicaanse gerechten. Vanaf 29 juli zal de winkel in Schiedam  de deuren openen voor afhaal en bezorging.

Franchisenemer Farzan Sarwari kijkt uit naar de aanstaande opening: “Het is de afgelopen maanden hard werken geweest om alles rond te krijgen. Maar het Stationsplein is een toplocatie en dat maakt het de moeite waard! Ik kijk ernaar uit Schiedam te verrassen met verse, Mexicaanse gerechten.” Taco Mundo-oprichter Tom Filippini vult aan: “Met deze afhaallocatie kunnen nu ook Schiedammers kennis maken met Taco Mundo. Met de gedrevenheid van ondernemer Farzan als ook de locatie zelf is de weg geplaveid voor een nieuw succesverhaal in onze formule.”

Het bezorggebied wordt geleidelijk uitgebreid: na Schiedam staat de volgende winkel alweer op stapel: in september  opent Taco Mundo een vestiging aan de Markt in Maastricht. Later dit jaar zal ook Voorburg een  eigen Taco Mundo  hebben.

Bekijk ook