Een sneak peek van Live Escape deelname aan de franchisebeurs!

Op 23 en 24 september vindt de franchisebeurs Onderneem 't! bij Hart van Holland in Nijkerk plaats. Het is dé plek om je te oriënteren als aspirant-franchisenemer. Deze week werd bekend gemaakt dat Live Escape een stand heeft gekozen op het Startersplein.   

Over Live Escape 

Live Escape opende haar eerste escape room in 2016 en sindsdien is de succesvolle formule hard aan het groeien. De professionele en innovatieve franchiseformule van Live Escape biedt de perfecte mix van marketing, procesautomatisering en de levensechte decoratie in hun escape rooms. De slogan en belofte van Live Escape is "A one hour experience, a lifetime memory'' om klanten binnen slechts één uur een ervaring te geven die ze nooit meer zullen vergeten. 

Deelname aan de franchisebeurs 

De franchisebeurs biedt vele voordelen voor een aspirant of potentieel franchisenemer. Er is geen andere plek waar je zo snel in contact kan komen met verschillende franchiseformules die ook nog actief op zoek zijn naar franchisenemers. Daarnaast heb je letterlijk de mogelijkheid om bij verschillende formules hun concept te proeven en ervaren. Dit was dan ook voor Live Escape een belangrijke beweegreden om mee te doen aan de franchisebeurs. 

"Een escape room is een ruimte vol geheimen met spannende puzzels die je binnen een uur moet zien op te lossen om te ontsnappen. Wij willen dat onze klanten een bloedstollende en unieke ervaring beleven. Door op de beurs te staan ervaren de kandidaat ondernemers dit zelf en dit is voor ons van cruciaal belang", aldus Jesse van der Lely, oprichter/eigenaar Live Escape. 

Wil jij nou Live Escape in lijvende lijve aanschouwen? Vraag dan direct gratis kaarten aan en kom naar de franchisebeurs deze zomer!

Sneak Peek

Om alvast een eerste indruk te krijgen van wat de bezoekers van de beurs te wachten staat, heeft Live Escape een video gemonteerd om de bezoekers een fenomenale interactie te geven!      

COVID maatregelen

Alle maatregelen zullen uiteraard strikt in acht worden genomen om er zeker van te zijn dat de veiligheid voor alle betrokkenen maximaal wordt gegarandeerd. Dat betekent o.a. dat de opzet en indeling van de beurs zo is dat iedereen ten minste anderhalve meter afstand van elkaar zal houden. Ook worden er natuurlijk overal desinfectie dispensers geplaatst. Verder is het denkbaar dat bezoekers en standhouders over een negatieve testverklaring moeten beschikken, dat is nog afhankelijk van de ontwikkelingen.   

Voor franchisegevers

Wil jij nou graag exposure hebben op de franchisebeurs en in contact komen met gepassioneerde kandidaat ondernemers? Er zijn nog stands beschikbaar en lees hieronder hoe de franchisebeurs een impact kan hebben voor jouw wervingstrategie naar franchisenemers.