SNAP FITNESS BREIDT UIT NAAR SCHIJNDEL

De 10e Snap Fitness club in Nederland is in aantocht. Begin volgend jaar openen de ambitieuze broers Rik en Tom den Otter in Schijndel (Noord-Brabant) de deuren van hun eigen fitnesscentrum.

Snap Fitness is een fitnessketen dat actief is in 20 landen, met al 9 succesvolle vestigingen in Nederland en 7 in België. Alle vestigingen zijn 24/7 open, hebben de nieuwste apparatuur en verzorgen uitstekende begeleiding op het gebied van training en voeding. Dit alles om de leden te helpen bij het creëren van positieve levensstijlgewoonten waardoor ze zich fantastisch voelen.

In hun woonplaats Schijndel maken Rik (22) en Tom (27) hun ambities waar. Rik vertelt:

‘Het ondernemerschap zit in de genen. Ik ben ontzettend blij dat ik dit kan combineren met mijn passie voor fitness. Een eigen fitnesscentrum in onze woonplaats is voor ons een droom die uitkomt’.

Tom legt uit waarom ze hebben gekozen voor de Snap Fitness franchise formule.

‘Natuurlijk hebben wij onderzocht om de club volledig zelfstandig op te zetten. Maar uit een eerlijke analyse van onze kwaliteiten bleek dat we op sommige vlakken wel wat hulp konden gebruiken. Daarom hebben wij gekozen voor een bewezen succesvolle formule die bekend staat om zijn uitstekende ondersteuning. De klik was er eigenlijk vanaf het eerste moment.’

snap fitness Franchise
Bekijk ook