Poké Perfect opent nieuwe vestiging in Den Bosch

Poké Perfect opent in november haar nieuwe vestiging in Den Bosch. Het is, naast de restaurants in Amsterdam en Utrecht, de 6e locatie van het healthy food concept en het eerste poké restaurant in de Bossche binnenstad. De vestiging zal gerund worden door de Bossche franchisenemer Kristel Schulte.

Schulte is zeer enthousiast over de gezonde fast-food formule: “Met Poké Perfect heb ik een concept gevonden dat goed aansluit bij mijn idee over hoe je snel, lekker, gezond en gevarieerd kunt eten. Het restaurant vestigt zich aan het Minderbroedersplein in het centrum en met onze bezorgpartners Thuisbezorgd.nl en Deliveroo kunnen wij een groot deel van de stad bereiken. Met de vele soorten ingrediënten die wij aanbieden en de mogelijkheid om ook vegetariërs en vegans van dienst te zijn ben ik ervan overtuigd een aanwinst voor Den Bosch te zijn.”

Ook franchisegevers Gerrit Jan en Quinta Witzel zijn blij met de te openen vestiging in de Bossche binnenstad. Gerrit Jan Witzel: “In Kristel hebben wij een enthousiaste, kundige en gedreven ondernemer gevonden waardoor wij nu ook in Den Bosch liefhebbers van poké bowls kunnen bedienen. Wij kijken uit naar de samenwerking met Kristel.”

Over Poké Perfect

De franchiseformule Poké Perfect is gespecialiseerd in poké bowls, een van oorsprong Hawaiiaans gerecht dat traditioneel bestaat uit sushi rijst, rauwe vis en verschillende verse toppings. Poké Perfect biedt de mogelijkheid een bowl volledig naar eigen smaak samen te stellen, waarbij men naast verse vis ook kan kiezen voor kip, tofu of tempeh. Met de vele soorten groente- en fruittoppings, sauzen en final touches is geen bowl hetzelfde. Naast de ‘Build Your Own Bowl’ optie staan er ook 8 signature bowls op het menu.