Nieuwe Country Director Subway NedNordics

Subway heeft Menno van der Hoeven aangesteld als Country Director NedNordics. Hij gaat verder bouwen aan de groei van Subway in Nederland en Scandinavië.

Menno heeft 16 jaar ervaring opgebouwd in de Quick Service Restaurant sector in diverse functies bij McDonald's. Als Field Consultant deed hij praktische ervaring op in het adviseren van franchisenemers bij het runnen van hun restaurants. Vervolgens bekleedde Menno functies als Marketing Manager en New Business Manager, waarin hij bouwde aan het merk en de groei van de restaurantketen.

Over zijn overstap zegt Menno: “Als ik zie welke groeimogelijkheden er voor Subway zijn, word ik daar enthousiast van. Ik ben dan ook verheugd om met een gedreven team bij Subway te starten. Een bedrijf met grenzeloze mogelijkheden in een omgeving waar consumenten behoefte hebben aan gemak en verse, verantwoorde producten, die ze naar eigen inzicht kunnen combineren. En dat voor Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en IJsland; stuk voor stuk landen uit de top 10 van gelukkigste inwoners ter wereld!”

Justin Goes, Regional Director Subway Europe, over de aanstelling: “Menno is de juiste persoon om de activiteiten in Nederland en de Nordics succesvol uit te breiden. Zijn specifieke kennis en ervaring met Quick Service Restaurants vormen de basis om onze groeiambitie te realiseren in deze markten.” 

Menno van der Hoeven
Menno van der Hoeven
Bekijk ook