Nieuw vlaggenschip Van Melik Food Groep

Na een verbouwing hebben Slagerij Van Melik en Bufkes Landgraaf op 9 maart hun deuren geopend. Na een korte periode van sluiting kan iedereen de vernieuwde zaak weer bezoeken voor o.a. vlees, vleeswaren en de broodjes van Bufkes. Wethouder Lucassen van economische zaken en Charles Sampers, algemeen directeur Van Melik Food Groep, hebben afgelopen vrijdag de volledig vernieuwde vestiging officieel geopend.

Het verhaal van Bufkes en Van Melik begint in 1938, het jaar waarin de eerste ambachtelijke slagerij wordt geopend. Door de jaren heen worden er meerdere vestigingen geopend onder de naam Slagerij Van Melik. Vanuit deze kwaliteitsslagerijen is in 1996 het broodjesconcept Bufkes ontstaan. Momenteel zijn er 37 Bufkes vestigingen, waar gasten terecht kunnen voor onder andere belegde broodjes,  salades, soepen, maaltijden, koffie specialiteiten en zoetwaren.

De eigenaren van vestiging Landgraaf, Michael en Tiny Wilbrink, reageren: “Na de intensieve verbouwing en het verkopen vanuit onze Bufkes foodtruck zijn we erg blij dat we nu weer de lekkerste producten kunnen bereiden voor onze klanten vanuit een totaal vernieuwde zaak. Een zaak waar we erg trots op zijn!”

Bekijk ook