Maak kennis met InXpress op de Franchisebeurs Onderneem ‘t!

Kom op 4 of 5 april persoonlijk kennismaken met InXpress Nederland op de Franchisebeurs Onderneem ‘t! in Nijkerk. U krijgt daar antwoord op alle vragen waarom investeren in een franchiseregio van InXpress Nederland de verstandige eerste stap is in de richting van een zeer comfortabel inkomen en het opbouwen van vermogen in een dynamische branche. Een branche waar de rek nog lang niet uit is.

Al 20 jaar is InXpress Global de meest succesvolle reseller van Express en logistieke diensten met A-merken als DHL, UPS, FedEx, TNT, DB Schenker en anderen als preferred partners. Met meer dan 430 succesvolle franchisers in 14 landen gaan we volle bak vooruit. De grootste in de UK en de USA en daar gaan we in Nederland natuurlijk ook voor. In Nederland is het eerste lustrum bereikt en worden de contracten voor een tweede termijn inmiddels getekend. Op naar de volgende 5 jaren en de volgende 10 nieuwe collega’s. Ben jij daarbij? 

Kom alles te weten op de beurs in Nijkerk

Jos Nefkens (06 5465 6992) en Frank Fontein (06 5201 5819) ontvangen je graag persoonlijk. Wil je wellicht van de gelegenheid gebruik maken om tijdens de beurs even rustig een persoonlijk gesprek te hebben, bel dan even met Jos of Frank om een afspraak te maken.  

Franchisebeurs Onderneem ‘t! wordt georganiseerd in één grote zaal in De Loods (Hart van Holland) in Nijkerk. Deze locatie is centraal gelegen nabij de A28. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen.

Het adres is Berencamperweg 12, Nijkerk.
Donderdag 4 april van 10.00 tot 16.00 uur
Vrijdag 5 april van 10.00 tot 16.00 uur

Gratis kaarten

Vraag hier gratis entreekaarten aan!

Bekijk ook