Leonidas opent flagshipstore in Leidschendam

Leonidas opende deze maand een flagshipstore in het eerste vijfsterren shoppingcentre van Nederland. ”Onze nieuwe belevingswinkel is met 80m² de grootste Leonidas speciaalzaak van Nederland. De shop is volledig volgens het nieuwe Leonidas-concept ingericht”, aldus Manouschka Bouman, sales manager Nederland.

De nieuwe vestiging bevindt zich in het Fresh! gedeelte van de toekomstige Mall of The Netherlands in Leidschendam. Het is een volledig overdekt winkelcentrum waar een 'dagje uit' centraal staat. The Mall wil bezoekers verrassen, vermaken en inspireren, ook op het gebied van foodconcepten en -producten. 

Beleving

De Belgische chocolatier heeft meer dan 200 verkooppunten in Nederland. “Onze klanten waarderen ons hoge kwaliteitsniveau. We gebruiken altijd 100% verse cacaoboter om onze chocoladecreaties te maken. Met onze Leonidas flagshipstore kunnen we goed uitleggen wie we zijn, waar we voor staan en wat we te bieden hebben: eerlijke en altijd verse chocolade”, aldus Bouman. In haar nieuwste winkel voegt Leonidas daar beleving aan toe door op de winkelvloer chocoladeproducten te maken. Bijvoorbeeld door middel van strawberry dipping, chocolademelk en de chocoladefontein die er staat.

Gifting

Leonidas bestaat ruim 100 jaar en is inmiddels 50 jaar actief in Nederland. Bouman: “Het winkelconcept en assortiment blijft continu ontwikkelen, anno 2018 komt de focus meer te liggen op ‘gifting’. Met luxe geschenkverpakkingen, impulsaankopen van producten en kleinere chocoladecreaties die consumenten voor zichzelf kopen, hoopt Leonidas het geluksmomentje te benadrukken. Die ‘gifting-ontwikkeling’ zien klanten sterk terugkomen in onze nieuwe winkel.” 

Bekijk ook