Kwalitaria Tra heropend op nieuwe locatie

Vijftien maanden nadat een brand het familiebedrijf verwoestte, is Kwalitaria Tra weer klaar om de lekkerste friet, burgers en natuurlijk hun beroemde bamihapjes klaar te maken. Weliswaar op een nieuwe locatie in Goirle en er zijn meer vernieuwingen, zoals de toevoeging van het Délifrance assortiment. “Het is nog even wennen in de nieuwe zaak, maar we zijn maar wat blij om weer aan de slag te kunnen”, aldus eigenaar Ad Tra.

Toen de nieuwe locatie op het Kloosterplein in Goirle op hun pad kwam, zagen vader Berry en zoon Ad Tra een mooie kans om het familiebedrijf, dat in 1948 is gestart, voort te zetten. “Het ligt meer in het centrum”, vertelt Ad over de nieuwe locatie. “Op een druk, gezellig plein waar veel evenementen plaatsvinden, dus met ons terras zitten we hier goed.” Ook het Délifrance assortiment is een mooie toevoeging aan de nieuwe zaak. “We benutten nu ook het ochtend- en lunchmoment met heerlijke belegde baguettes, een Frans ontbijt en meer.”

“De inrichting lijkt in niets op de oude zaak”, vertelt Ad. “Het is een moderne, gezellige zaak geworden met veel industriële en groene details.” Ook is er geen vitrine met snacks meer te vinden. “Op een menukaart aan de wand kunnen gasten nu hun keuze maken”, legt Ad uit. “Op die manier hebben we meer rust in de zaak gecreëerd.”

Ook de bezorgservice is inmiddels weer opgepakt, waarmee alles langzaam weer richting ‘normaal’ lijkt te gaan voor de familie Tra. “Het is fijn om eindelijk weer te kunnen doen wat we het liefste doen”, aldus Ad. “Lekkere gerechten maken en het contact met de gasten; dat hebben we de afgelopen maanden echt gemist.

Franchiseformule Kwalitaria