Jumbo-ondernemers openen 6e Subway restaurant

Vorige week opende in de Foodcourt langs de A58 bij Gilze het Subway restaurant van franchisenemers Ralf Jansen en René Puts haar deuren. Voorheen was hier een Van der Valk-restaurant gevestigd, nu rijst er een Foodcourt, met de naam: Pitstop A58. Straks kunnen gasten daar terecht bij Subway, Burger King en La Place.

Al eerder sprak Jansen de ambitie uit om meerdere Subway restaurants te openen in de lijn Tilburg-Nijmegen-Maastricht. Met de opening langs de A58 is er een stap gezet: “Een restaurant langs de snelweg, gericht op zakenmensen en mensen die op doorreis zijn. Subway voorziet in een behoefte om met het Subway aanbod een diversiteit aan sandwiches aan te bieden, die naar eigen keuze kunnen worden belegd. En natuurlijk kunnen gasten gebruik maken van gratis WIFI en oplaadpunten voor laptops en smartphones.”

De voordelen van een Foodcourt

Voor nu en de toekomst is het voor de Subway organisatie een strategische keuze om zich ook te vestigen in Foodcourts. Jansen licht toe: “Gasten wil je de keuze bieden. Ook in het aanbod van restaurants. We kunnen juist gebruik maken van de aantrekkingskracht van andere sterke formules. Daar zullen we in de toekomst alleen maar profijt van hebben.”

Bekijk ook