Interessante themabijeenkomst ‘Omgaan met de concept franchisewetgeving’

Franchise+ heeft voor haar relaties op donderdag 17 januari jl. een themabijeenkomst gehouden over de concept franchisewetgeving. 

Bij deze bijeenkomst werden de volgende onderwerpen behandeld: Welke aanvullende verplichtingen brengt dit voor u als franchisegever en uw franchisenemers met zich mee? Welke aanpassingen moeten er mogelijk in het contract gemaakt worden? Welke processen moeten aangepast worden? Gaat dit veel bureaucratie betekenen? Brengt dit veel kosten met zich mee? Zal dit de groei van franchising in de praktijk versnellen of juist afremmen? 

Joost Bos van Koelewijn & Partners en Lennart Alberts en Cornelis Klepper van BVD Advocaten gaven de 45 aanwezige franchisegevers antwoord op deze vragen. Daarnaast kregen de aanwezigen concreet handvatten aangereikt om een beeld te krijgen van de impact van deze concept wetgeving op hun formule. 

Reageren op de concept wetgeving

Het is voor franchisegevers, franchisenemers en andere belanghebbenden nog tot 31 januari mogelijk te reageren op het concept wetsvoorstel om op deze wijze nog uw stem te laten horen en uw invloed uit te oefenen op de definitieve wetgeving.
 

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.