FT-CLUB op de Franchisebeurs!

Fitnessondernemers opgelet! Dit jaar is voor de eerste keer op de Franchisebeurs Onderneem 't! FT-CLUB aanwezig. Als je ervan droomt om je eigen succesvolle Functional Training-club te starten, biedt dit bewezen boutique fitnessstudioconcept voor high end Functional Training je de kans op een succesvolle business.  

Wil jij:

  • Een uitdaging in de dynamische fitnessbranche?
  • Een succesvolle toekomst als Functional Training specialist?
  • Als personal trainer het comfort van een consistent inkomen en een solide zakelijke toekomst?
  • In jouw bestaande sportschool een extra profitcenter?

Kom naar de Franchisebeurs op 23 & 24 september en bespreek jouw toekomstvisie met FT-CLUB. Vraag snel gratis kaarten aan!

Functional Training is booming!

“De markt voor Functional Training is booming. Dit biedt enorme kansen om zelfstandig actief te worden of het aanbod van je bestaande fitnessclub of personal trainingstudio uit te breiden. Je profiteert van het beschermde merk FT-CLUB en de knowhow van de Europese marktleiders ACISO en Perform Better - dé experts voor Functional Training. En van de samenwerking met Adidas als Supporting Partner.”

Gratis entreekaarten

De franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt op donderdag 23 en vrijdag 24 september 2020 plaats in Hart van Holland in Nijkerk. De franchisebeurs is gratis te bezoeken na inschrijving via de site: ikwordondernemer.nl

Deelnemen als standhouder?

Ben jij net als FT-CLUB op zoek naar franchisenemers dan mag je de beurs niet missen. De stand mogelijkheden op de  Franchisebeurs Onderneem ‘t! is voor jouw als deelnemer zeer divers, maar wees er snel bij er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar. Klik hier voor meer informatie!