FEBO bezorgt aan huis met Deliveroo

Vanaf 11 december bezorgt FEBO in Amsterdam en Amstelveen, dankzij een samenwerking met Deliveroo. Op enkele plekken in Nederland bezorgen FEBO-vestigingen al, maar de service breidt nu uit naar de hoofdstad en naar Amstelveen. Vanaf 11 december worden de FEBO-producten in deze regio uitsluitend geleverd via Deliveroo. 

Hoe werkt het?
 

Het bestellen bij Deliveroo gaat via de app, verkrijgbaar voor Android en iOS. Hier zijn de FEBO-producten te bestellen en gelijk te betalen via onder andere iDeal of PayPal. Deliveroo biedt de bestelling vervolgens aan bij een bezorger en deze neemt de producten vers bereid mee. 

Over FEBO
 

De Amsterdamse FEBO startte in 1941 als banketbakkerij, met een eerste zaak vlakbij het Olympisch Stadion – al is de naam een afkorting van de Ferdinand Bolstraat, waar oprichter Johan Izaäk de Borst het vak leerde en waar nu een vestiging zit. Behalve brood en banket specialiseerde FEBO zich in de kroket.

In de jaren 60 opende de zaak zijn eerste automatiek, waar ambachtelijke happen ‘uit de muur’ kunnen worden gekocht; door het succes ging de bakkerij verder met alleen kroketten en snacks. Vandaag de dag zijn er meer dan 75 vestigingen met aan het hoofd Dennis de Borst, derde generatie FEBO-familie. 

 

Bekijk ook