Extra sales manager voor Leonidas

Leonidas, het chocolademerk uit België, heeft groeiplannen en om die waar te gaan maken zal de Nederlandse markt versterkt worden door sales manager Hilde Bouman. 

Hilde brengt retailervaring met zich mee vanuit haar vorige functies bij onder andere EXPO en Hallmark. "Wij zijn ervan overtuigd dat we met de komst van Hilde ons netwerk in Nederland kwalitatief kunnen laten groeien", aldus Manouschka Bouman die samen met haar zus voor een nog betere verkrijgbaarheid van de bonbons uit België zal gaan zorgen. 

Nieuwe vestigingen

In het najaar staan nieuwe openingen gepland, waaronder een flag ship store van Leonidas in The Mall of The Netherlands. De Bouman zussen maken zich sterk om nog dit jaar op minstens op 10 nieuwe locaties te openen. Ook gaat Leonidas van start met een shop-in-shop in een concept store te Bilthoven. “Naast allerlei leuke verwenartikelen voor jezelf en iemand anders zijn daar vanaf september ook de bonbons van Leonidas te vinden. In het steeds veranderende retaillandschap past een eigentijdse benadering in de verkoopomgeving”, legt Manouschka uit. 

Over Leonidas

Leonidas bestaat meer dan 100 jaar. Inmiddels is het merk met 1.200 verkooppunten aanwezig in ruim 40 landen. Nog altijd worden alle bonbons vers vanuit Brussel geleverd. “Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% cacaoboter en nooit met diepvriesproducten. Al 4 generaties blijft Leonidas daarmee trouw aan de erfenis van de oprichter”, vertelt Manouschka.

Bekijk ook