Eigenaren markleider Sunday’s verkopen formule aan twee franchisenemers

Op 20 augustus jl. hebben de eigenaren van Sunday’s Nederland BV, Rob Bontje en Kees van Bergenhenegouwen hun franchiseformule verkocht aan twee franchisenemers: Ted Verberg en Jack van der Velde. 

Scheidend directeur Bontje: “ik ben er trots op dat twee door de wol geverfde franchisenemers dit prachtige concept hebben overgenomen. Wij verwachten dat de formule hier alleen maar beter van kan worden. Sunday’s is een krachtig merk en wij zien dat er volop kansen zijn in regio’s waar we nog niet aanwezig zijn.”

Ted Verberg: “Wij hebben het volste vertrouwen in het verder uitbreiden van het aantal vestigingen van de marktleider in zonnestudio’s. Groei kan met name gevonden worden in kleinere gemeentes. Zie bijvoorbeeld onze succesvolle pilot van een shop in shop bij Etos.”

Rob Bontje gaat aan de slag partner bij Thexton Armstrong. Thexton Armstrong helpt ondernemers de volgende stap met hun onderneming te maken. Met een internationaal bewezen aanpak en concrete tools helpt Thexton Armstrong MKB-organisaties in talloze branches gezonder te worden en te blijven.

Sunday’s is de enige landelijke keten van zonnestudio’s met 53 vestigingen in nagenoeg alle provincies van Nederland. Sunday's is de enige keten van zonnestudio’s die gebruik maakt van vitamine D zonnebanken. De lampen bevatten de unieke blue D-lite techniek. Deze techniek bootst het natuurlijke spectrum van zonlicht na, waardoor de aanmaak van vitamine D op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd. En dat is heel belangrijk, want veel Nederlanders kampen zonder het te weten met een vitamine D tekort.

De eigenaren besloten eind 2019, na het overlijden van hun compagnon René de Jong, hun aandelen te verkopen. Door de corona crisis en de onvermijdelijke lockdown heeft de overname een behoorlijke tijd in beslag genomen.