eazie opent 1e stationslocatie met nieuw concept

eazie, een van de grootste healthy food restaurantketens van Nederland, heeft haar eerste stationslocatie geopend in Tilburg. De franchiseformule telt nu 21 vestigingen en groeit naar 30 vestigingen in 2019.

Bezorgen en productontwikkeling

Naast een verwachte autonome omzetgroei van 10% per jaar, zet eazie in op de toenemende markt van bezorgen en op productontwikkeling. Zo heeft eazie haar healthy food concept onder andere doorontwikkeld in samenwerking met de sportdiëtiste Naomi Brinkmans van de KNVB. Hierdoor is het mogelijk geworden om healthy food 100% aan te laten sluiten op iemands persoonlijke doelen. De vestiging in Tilburg is de eerste locatie die met dit doorontwikkelde eazie-foodconcept gaat werken. Andere vestigingen volgen snel.

Trend: bewuster en gezonder eten

Shunli Huang, medeoprichter eazie: “Afgelopen jaar heeft eazie hard gewerkt om het concept een nieuwe uitstraling te geven. eazie Tilburg Centraal Station is de eerste eazie-franchisevestiging die volledig is ingericht volgens de meest recente uitgangspunten van het eazie concept. Het verder optimaliseren van onze andere locaties volgt snel. Locatie Tilburg biedt iedereen de mogelijkheid om vanuit onze Aziatische achtergrond zelf kleur en smaak te geven aan gezond eten. De afgelopen jaren zien we echt een trend dat mensen bewuster omgaan met eten en dat ze gezonde, verse producten willen. Dat gezonde alternatief bieden wij via eazie.” 

Groeistrategie

Rob Wolfs, directeur eazie vult Huang aan: “Onze klanten zijn vaak jong, werkend of studerend, bewust levend, multicultureel en reizen ook veel met de trein. Wij zijn dan ook blij met deze eerste stationslocatie in Tilburg en de prettige samenwerking met NS Stations. Deze uitbreiding is een resultaat van onze strategie om voor iedereen healthy food toegankelijk en betaalbaar te maken. Tot eind 2018 openen we nog 3 andere eazie-franchisevestigingen in Alkmaar, Den Haag en Zoetermeer. Ons doel is om in 2019 uit te breiden naar 30 vestigingen verspreid door heel Nederland. Inmiddels heeft eazie vele vestigingen in en rondom de top 4 steden van Nederland: Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Naast het succesvol openen van nieuwe locaties, zijn de omzetresultaten van eazie dit jaar uitstekend te noemen.”

Bekijk ook