Dunkin's opent eerste franchisevestiging in Nederland

Op 9 juli opent de Amerikaanse franchiseformule Dunkin's haar eerste franchisevestiging in pretpark Slagharen, Nederland. De 35 filialen die momenteel in Nederland draaien zijn in eigen beheer. 

Dunkin’, een van ’s werelds grootste coffee en donuts gigant, doet het goed in Nederland. Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in diverse grotere steden geopend. Daarnaast werkt Dunkin's samen met Jumbo en New York Pizza en lopen er meerdere testen bij diverse snelweg-locaties.

“De samenwerking met Slagharen is een logische volgende stap, nadat er een eerste Dunkin’ was geopend in Movie Park Duitsland. De stap om deze eerste franchise op te starten met al een bestaande franchisepartner van Dunkin’ International maakt deze voorlopige eerste franchisevestiging een mooi vervolg op de expansie plannen in Nederland.

Dunkin’ Slagharen

De vestiging zal de openingstijden van het park volgen en is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Deze Dunkin’ vestiging biedt het gehele assortiment aan: Dunkin’ donuts, dranken en koffie en zal daarnaast worden aangevuld maar een aantal unieke Slagharen-items.

Bron: Food en Retail