Drie nieuwe vestigingen voor Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice heeft in maart 3 nieuwe vestigingen geopend. De aanbieder van individuele, niet-medische ondersteuning voor senioren die thuis willen blijven wonen, is voortaan ook vertegenwoordigd in de regio’s ’t Gooi, Amstelland en Apeldoorn. Met deze 3 nieuwe locaties erbij telt Home Instead 17 vestigingen in Nederland.

Home Instead Thuisservice biedt haar klanten niet alleen praktische hulp en persoonlijke verzorging, maar geeft ook persoonlijke aandacht. "Echte aandacht maakt alles mooier", zegt Heleen Troost, franchiseondernemer van regio ‘t Gooi. "Ouderen hebben toenemend behoefte aan persoonlijke ondersteuning thuis, waardoor ze langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarvoor biedt Home Instead een perfecte oplossing." Gerard Bakker, franchiseondernemer van regio Amstelland weet dat “zelf aan het roer staan van je leven het gelukkigst maakt.” “Ik vind het belangrijk om zorg en aandacht te krijgen die je zelf wilt”, vult Angelino Martens aan, franchiseondernemer van regio Apeldoorn e.o.

De dienstverlening van Home Instead is een antwoord op de maatregelen die de overheid neemt om de zorgverlening aan ouderen betaalbaar en voor iedereen bereikbaar te houden. "Het overheidsbeleid maakt de senior steeds meer zelf verantwoordelijk voor het organiseren van zijn eigen zorg en ondersteuning", aldus Eric Kindt, directeur van Home Instead Thuisservice Nederland. "Een gevolg is dat senioren nu uit het aanbod een keuze kunnen maken die past bij hun wensen en behoeften. De bestaande, sterk op zorg georiënteerde voorzieningen voor ouderen kunnen daarin vaak onvoldoende in voorzien. Ons aanbod is in alle gevallen maatwerk, uitgevoerd door onze CAREGivers die we daartoe zelf opleiden."