CMIS Franchise start als 1e keten samenwerking met Tulp Hypotheken

Begin januari is de samenwerking tussen CMIS Franchise en Tulp Hypotheken gestart. Dit betekent dat consumenten via de 250 vestigingen binnen de 3 formules van CMIS Franchise – De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur – een hypotheek van Tulp Hypotheken kunnen aanvragen.

Breed aanbod

Mark de Rijke, directeur franchise van CMIS Group: “Met Tulp Hypotheken hebben we een kwalitatieve en innovatieve partner aan ons portfolio toegevoegd, waarmee we onze positie als intermediair met het breedste aanbod bevestigen. Bovendien hecht Tulp Hypotheken, net als wij, veel waarde aan het zorgvuldig beheren van klanten en hun hypotheek. Door klantdata op termijn op een juiste en zorgvuldige manier te ontsluiten voor beheer, maken ze het voor ons als adviseurs mogelijk goede nazorg te leveren.”

Paul Wessels, directeur Tulp Hypotheken: “Bij Tulp Hypotheken werken we graag op een persoonlijke manier en geloven we in het samenwerken met lokaal georiënteerde adviseurs. De formules van CMIS Franchise zijn gerenommeerde partijen met adviseurs die dicht bij hun klant staan. Wij zijn zeer blij met de samenwerking en gaan veel energie steken in het zo goed mogelijk faciliteren van de adviseurs in het uitvoeren van de zorgplicht.”