Broodje Ben gaat franchisen

De verkoopwagens van Broodje Ben zijn in Utrecht al jaren een begrip. “De constante, hoge kwaliteit, het ruime assortiment en de betaalbaarheid van de verse broodjes die met een flinke portie humor worden verkocht,  trekken elke dag opnieuw een flink publiek!”, vertelt een woordvoerder van de franchiseformule. 

De afgelopen periode heeft Broodje Ben zich laten begeleiden door Koelewijn & Partners om het concept voor franchise gereed te maken. Inmiddels is gestart met de werving van nieuwe franchisenemers. “Tijdens de Franchisebeurs Onderneem ’t! vorige week hebben we kennis gemaakt met enthousiaste aspirant-franchisenemers die ook graag hun eigen Broodje Ben verkoopkraam of kiosk willen beginnen”, aldus de woordvoerder. 

Utrecht en Groningen

Zeven dagen in de week kunnen klanten bij de Broodje Ben kramen op de hoek van de Oudegracht en de Bakkerbrug en op De Uithof terecht voor een broodje. In Groningen bestaat sinds 2017 een Broodje Ben kiosk. 

Broodje Ben biedt meer dan 50 royaal belegde broodjes en daarnaast worden verse  sappen en frisdrank verkocht. De franchiseformule verzorgt daarnaast ook een lunch of  tussendoortje voor (zakelijke) bijeenkomsten of evenementen. Tevens kunnen de broodjes besteld en thuisbezorgd worden.

Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.