Bij Anne&Max is iets te vieren

Vandaag-Blijf-Ik-Nog-Heel-Even-Binnen

Bij Anne&Max hebben wij wat te vieren en dat dat vieren wij het allerliefste samen met jou! Een feestje? Zeker en dit ter gelegenheid van de nieuwe producten in Anne&Max retaillijn. De afgelopen periode is bijzondere tijd geweest bij Anne&Max. Aan de ene kant troffen de maatregelen ons hard, maar het gaf ook ruimte om lang gekoesterde dromen uit te laten komen. Zo hebben wij de tijd en de ruimte gekregen voor de ontwikkeling van de Anne&Max retaillijn. Deze lijn bevat producten met allen een mooi verhaal. Zo hebben wij een kruidige Chai, verschillende bio theeën, heerlijke chocoladerepen en 3 smaken crunchy koekjes verwelkomt in ons assortiment. 

Anne&Max voor elk moment

Nu wij onze gasten niet meer in kunnen ontvangen in onze huiskamers, willen wij kleine geluksmomentjes creëren voor thuis. Via onze webshop bestel je de producten makkelijk voor thuis. Hiernaast zijn de producten ook te vinden in de verkoopkasten van al onze vestigingen.

Vandaag-Blijf-Ik-Binnen

Anne&Max startte ooit met de Vandaag-Blijf-Ik-Binnen producten om de Anne&Max beleving ook een beetje thuis te kunnen ervaren. In deze tijd is de definitie van deze tekst actueler dan ooit. Er zitten in totaal drie heerlijke Anne&Max producten in de Vandaag-Blijf-Ik-Binnen lijn. Tip van Anne voor gebruik: Neem een moment uit je dag, plof neer in je luie stoel, pak je favoriete boek of de fijnste afspeellijst en denk aan even helemaal niets…

Vieren doe je samen

Iets vieren doen wij niet graag alleen, ook niet in deze periode. Hierom geven wij een korting van 10% op alle Vandaag-Blijf-Ik-Binnen producten in onze webshop. Hier vind je onze thee, chocolade, koekjes en speciale Vandaag-Blijf-Ik-Binnen cadeaupakketten.