2e vestiging van Bufkes bij Vollenhoven Olie

De Limburgse franchiseformule Bufkes en Vollenhoven Olie continueren hun samenwerking.  Bij de Avia vestiging gelegen op Alfred Nobelstraat 20 in Sint-Oedenrode opent Bufkes op 6 juli 2021 haar deuren.

Na het succes van de eerste Bufkes vestiging binnen het tankstation van Vollenhoven Olie aan de Eisenhowerlaan te Eindhoven wordt de samenwerking voorgezet. De Bufkes formule is complementair aan onze shops en dat is de reden om de samenwerking verder uit te bouwen, aldus Willem Van Hettema van Vollenhoven Olie. De toekomst ziet er positief uit en er worden al gesprekken gevoerd om binnen meer Vollenhoven Olie locaties de Bufkes formule te integreren. 

Het assortiment van Bufkes sluit naadloos aan bij de wensen van de hedendaagse petrol klant: snelle service, hoge kwaliteit tegen goede prijzen. 

Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. 
De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.