2e Franchiserestaurant Happy Tosti komt in Delft

Het 2e franchiserestaurant van Happy Tosti begint vorm aan te nemen. In de 1e helft van 2018 gaat de vestiging van franchisenemer Nikki van Boxtel open aan de Voldersgracht in Delft. “Toen ik zag dat Happy Tosti van plan was om het concept te franchisen, wist ik het meteen: dat is wat ik wil!’’, vertelt Nikki van Boxtel. 

“Nikki is van het aanpakken. Haar drive en persoonlijke verhaal maken dat zij perfect past bij de Happy Tosti formule. Ze is daarnaast moeder van een zoon met een arbeidsbeperking en dus weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om deze groep jongeren een kans en perspectief te bieden”, vertelt een woordvoerder van de formule. 

‘’Mijn zoon Jim heeft een zeldzame stofwisselingsziekte. Happy Tosti heeft hem een betaalde baan geboden en met zijn salaris heeft hij dit jaar zijn grootste wens in vervulling laten gaan, namelijk een Feyenoord seizoenkaart. Sterker nog hij heeft er twee gekocht zodat er altijd iemand met hem mee kan. Dát is dus wat een concept als Happy Tosti mogelijk maakt.’’

Bekijk ook