Communiq

Communiq is een full-service reclamebureau met een proactieve houding en flexibele werkinstelling. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen verschillende grote retailformules zijn wij uw ideale partner in communicatie en marketing. Dagelijks staan 18 professionals in verschillende disciplines voor u klaar. Onze overtuiging? ‘kan niet, kan niet!’ Dat uit zich op verschillende manieren…

Hands-on mentaliteit

Wij draaien onze hand nergens voor om. Of u nu een middelgrote onderneming bent of een multinational; wij bieden de marketing- en communicatieoplossingen die u zoekt. We doen bovendien graag een stap extra voor u. En als het nodig is ook de tweede en derde stap. Een hoog servicelevel met een praktische, nuchtere instelling; dát is Communiq.

Passie voor franchise

Inmiddels ondersteunt Communiq al ruim 15 jaar diverse franchise formules op het gebied van Local Store Marketing. Dankzij deze schat aan ervaring weten we exact wat uw lokale kansen zijn en hoe u hierop in kunt spelen.

Proactief, persoonlijk en klant is écht koning

Kwaliteit, snelheid en service zijn onze credo’s. Niets gaat ons te ver en we gaan keer op keer voor het hoogst haalbare. We zijn toegankelijk en staan altijd persoonlijk voor u klaar. Wij hebben aan een half woord genoeg en kunt rekenen op een snelle en goede opvolging van uw opdracht. Bij ons heeft u het gevoel dat het goed komt. En dat gevoel klopt.

Stel je vraag!