Apostle

Apostle helpt franchiseorganisaties om social media strategisch en hyperlokaal in te zetten.

Zij bieden controle over alle uitingen op regionale pagina’s en bieden een manier om direct meer omzet te genereren per vestiging.

De merkuitingen op social media van alle vestigingen worden gestroomlijnd en de regionale zichtbaarheid vergroot. Zij helpen bij het creëren van authentieke verhalen uit de regio’s en het hyperlokaal promoten met advertenties. Met de Apostle software bieden zij een oplossing die zeer effectief en betaalbaar is voor iedere franchiseonderneming.

Meer omzet via social media per vestiging

Veel retail ondernemers beschikken niet over de tijd of kennis om zelf een succesvolle social mediastrategie te ontwikkelen. Bij onvoldoende vaardigheden of tijdgebrek schiet de kwaliteit en consistentie van berichten op social media er nog al eens bij in.
 
Apostle biedt handvatten om social media binnen mum van tijd in te zetten om omzet doelen te behalen. Ze beheren en stroomlijnen je social media merkuitingen met direct effect. En met echte verhalen van echte mensen uit de organisatie wordt je lokale bekendheid vergroot. Dit zijn verhalen met invloed op het koopgedrag. In combinatie met betaalde campagnes op social media vertaalt dit zich binnen enkele weken al in een betere omzet.

Stel je vraag!