Lekkerland organiseert Convenience in Actie

Op zondag 31 maart en maandag 1 april vindt de nieuwste editie van Convenience in Actie plaats in De Fabrique in Maarssen. “Wij nemen onze klanten mee op een avontuurlijke reis door de dynamische wereld van convenience. Een reis waar leerzame workshops je kennis verrijken, waar inspirerende proeverijen je nieuwe smaken laten ontdekken en waar je getuige bent van de laatste innovaties en technieken in het on-the-go landschap. Zoveel impressies en belevingen, dat je haast zintuigen tekort komt”, vertelt een woordvoerder namens Lekkerland

Convenience van de toekomst

“Bij Lekkerland begrijpen we niet alleen hoe de convenience wereld van de toekomst eruit ziet, we weten ook hoe deze vorm te geven”, verwoordt Freek van Beek, Country manager Lekkerland Nederland BV, de ambities van het bedrijf. “Daar houden we ons namelijk elke dag mee bezig. Want om ‘Your most convenient partner’ te zijn, staan we altijd en overal klaar voor onze partners. Alles om ondernemingen nóg succesvoller te maken.”  

Een kleine selectie van de antwoorden op consumententrends die Lekkerland presenteert tijdens Convenience in Actie 2019: Convenience in Koffie- & koek, Mesloze keuken, Track & Trace en E-cigarettes. 

Lekkerland bestaat al meer dan 60 jaar. Wij zijn uitgegroeid tot een (food)servicepartner met een uitgebreid assortiment in food en non-food én ruim 90.000 verkooppunten in 6 Europese landen. Wij zijn dé convenience-specialist voor ondernemers die hun klanten gemak willen bieden.