WAAR

  WAAR is het duurzaamste cadeauconcept van Nederland. Het assortiment bestaat uitsluitend uit fairtrade, biologische, ecologische en gerecyclede producten. Ook de winkels zijn, in hoeverre mogelijk, duurzaam gebouwd, denk aan: ecologische verf op de muren, een inrichting van FSC-hout, groene stroom en werknemers die lopen in bedrijfskleding van biologisch katoen. WAAR heeft voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder cadeau iets wat in de smaak valt. 

  WAAR heeft inmiddels 22 winkels en 13 shop-in-shops, verspreid door Nederland en België. Maar daar wil WAAR het niet bij laten: ze willen graag groeien met een aantal franchisevestigingen, maar hiervoor hebben ze geschikte franchisenemers nodig. 

  Wat is volgens WAAR geschikt?

  Je bent een commercieel gedreven en resultaatgerichte ondernemer met een hart voor duurzaamheid en eerlijke handel. Ook heb je de ambitie om samen de wereld een stukje beter te maken samen met WAAR.

  De maandelijkse franchise fee bedraagt 7% van de omzet en er is een eigen vermogen van minimaal 15.000,- nodig op te investeren in jouw eigen WAAR vestiging.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  22
  Entreegeld
  €0
  Andere vergoedingen
  7% maandelijkse franchise fee
  Totale investering
  €0
  Benodigd eigen vermogen
  €15.000