Roeland Verbeet
Roeland Verbeet

Roeland Verbeet heeft veel expertise op het gebied van strategie. Daarnaast heeft hij dankzij zijn werkervaring een groot netwerk binnen de bancaire sector. Roeland heeft ruim 22 jaar bij de Rabobank gewerkt.

De eerste jaren van zijn carrière was hij accountmanager Private Banking / Financieel Planner voor de ondernemer in privé. Daarna heeft hij de stap gezet naar leidinggevende functies binnen het management en directies van lokale banken.

Tevens heeft hij halverwege zijn bancaire loopbaan de switch gemaakt van de particuliere naar de zakelijke dienstverlening. Hierdoor is hij zowel in staat om de ondernemer te adviseren over zijn bedrijf als over zijn privé situatie.

In de functies binnen het zakelijke domein was hij integraal (Commercie / Risicobeheersing / HRM) verantwoordelijk voor teams die klanten bedienden met omzetten van € 500k tot € 100 mln. Als strategisch gesprekspartner en adviseur kenmerkt de stijl van Roeland zich als luisterend, prikkelend, ondernemend en pragmatisch. Deze eigenschappen heeft hij ook ingezet bij het mede ontwikkelen van een programma voor ondernemers om hen te kunnen laten groeien op het gebied van strategie, innovatie, duurzaamheid, financieel, ICT en HRM. Vanuit de vestiging Breda zet hij deze kwaliteiten graag in om zijn klanten te ondersteunen in het succesvol(ler) ondernemen.