Persbericht

Van Iersel Luchtman Advocaten is Geassocieerd Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden

Van Iersel Luchtman Advocaten is per 13 juli 2023 Geassocieerd Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de organisatie bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het Geassocieerd lidmaatschap. 

Naast het lidmaatschap voor franchiseorganisaties kent de NFV een geassocieerd lidmaatschap voor (rechts-)personen die zich beroepsmatig bezighouden met advisering en financiering van franchisegevers en franchisenemers. Het geassocieerd lidmaatschap van deze adviseurs wordt verleend op grond van hun bewezen franchisekennis, ervaring en functie.

Over Van Iersel Luchtman Advocaten

Al 65 jaar ondersteunt Van Iersel Luchtman Advocaten bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan zij ze bij in uitdagende tijden. Van Iersel Luchtman Advocaten levert juridische diensten op een tiental rechtsgebieden en zijn tevens gespecialiseerd in diverse branches; hierdoor weten ze precies wat er binnen een specifieke sector leeft. Franchise ondernemers kunnen bij hun terecht met iedere juridische hulpvraag. Met circa 40 advocaten behoren zij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. 
Voor meer informatie: www.vil.nl/nl

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

                                                     

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charlotte Oude Reimer, directeur van de Nederlandse Franchise Vereniging via 035-6242300 of franchise@nfv.nl. Of stel je vraag via het formulier op deze webpagina!

Nederlandse Franchise Vereniging
Melkpad 41
1217 KB Hilversum

Lees meer over:
NFV
Charlotte Oude Reimer Charlotte Oude Reimer
Manager Franchise

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.

Stel je vraag aan Charlotte Oude Reimer
CAPTCHA