Maak kennis met Job en Arco, franchisenemers bij de Marquardt Küchen Franchise Formule

Job en Arco zijn franchisenemers van Marquardt Küchen Franchise Formule. Samen hebben ze een showroom in Kaatsheuvel, waar ze dagelijks klanten adviseren over de aanschaf van een keuken. Denk je erover na om je eigen zaak te beginnen? En wil je weten hoe andere franchisenemers dit ervaren? Lees snel verder en leer je toekomstige collega’s kennen.

Brabantse gezelligheid met een sterke kop koffie

Kom je bij Arco en Job binnen? Dan word je verwelkomd met een heerlijke kop koffie en voel je direct de Brabantse gemoedelijkheid. De mannen droomden al lang van een eigen keukenwinkel en dat is nu werkelijkheid geworden. “We zijn trots dat we via de Marquardt Küchen Franchise Formule kunnen franchisen.”

Marquardt Küchen staat voor persoonlijke dienstverlening

Bij de Marquardt Küchen staat de klant centraal. Je neemt de tijd. Franchisenemer Arco vertelt: “Verkopen is helpen kopen. Het is de klant die, met een beetje hulp van Job of mij / ons, hun droomkeuken verwezenlijkt. Bij de Marquardt Küchen Franchise Formule zetten we ons in om elke klant op een professionele en vriendelijke manier van dienst te zijn.

Speel in op de nieuwe trend: de woonkeuken

Stap je in de keukenwereld, dan zal je merken dat er steeds meer aandacht wordt besteed aan de keuken. Een groeiend aantal mensen kiest tegenwoordig voor op maat ontworpen woonkeukens en dat is begrijpelijk, gezien de gezellige sfeer die deze keukens creëren.

Job heeft de keukenwereld zien veranderen: “Tijdens mijn start in de keukenwereld was de keuken een aparte ruimte, vol met kasten. Tegenwoordig is de keuken echt een onderdeel van het interieur én het kloppende hart van het huis. De keuken krijgt een steeds grotere plek in de woning, en terecht! Dat levert veel werk op voor ons als franchisenemers.”

Samen werken aan een keuken op maat

Wil je werken op een ongedwongen en vooral transparante manier? Dan is franchisen bij Marquardt Küchen zeker iets voor jou. Arco herkent zijn persoonlijke waarden in de dienstverlening van het bedrijf: “Bij Marquardt verkopen we de sfeer, het gemak en de eigenschappen van de nieuwe keuken. We richten ons niet uitsluitend op de prijs, maar ontwerpen een keuken naar de wensen van de klant. Je doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Geen wachtrijen of doorgestuurd worden, maar snelle en persoonlijke service. Dat past bij Job en mij, want wij willen graag het verschil maken voor de klant.”

Over de Marquardt Küchen Franchise Formule identiteit

Houd je van mooie keukens? Ben je klantgericht en geef je graag een compleet advies? Dan pas je precies bij Marquardt Küchen Franchise Formule. Je helpt mensen aan een droomkeuken voor een eerlijke prijs. Daarnaast werk je als persoonlijke adviseur van begin tot eind.

Word jij de nieuwe franchisenemer?

Word je enthousiast van het verhaal van Job en Arco? Vraag dan snel meer informatie aan.

Lees meer over: