PostNL en SPAR gaan samenwerking aan

Afgelopen maandag hebben 5 SPAR express winkels hun dienstverlening uitgebreid met een pakket- en briefautomaat van PostNL. Met de pakket- en briefautomaat kunnen consumenten 7 dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen. Met deze 5 nieuwe automaten willen PostNL en SPAR extra service toevoegen voor hun klanten.

De pakket- en briefautomaten staan bij 5 SPAR express winkels die zijn gevestigd bij een Texaco-tankstation in: Den Haag, Tilburg, Hardinxveld-Giessendam, Geertruidenberg en Almere.

Gemak en bereikbaarheid

Marian Gerritsma, Groep Category Manager SPAR Nederland: “SPAR is dé winkel voor dagelijks gemak voor al haar klanten. Door deze samenwerking met PostNL maken we het voor onze klanten nog eenvoudiger om pakketjes te versturen of te ontvangen. Op locaties die ook nog eens goed bereikbaar zijn.”

“Met deze 5 pakket- en briefautomaten zetten we een volgende, innovatieve stap in de proef met de automaat”, vertelt Jean-Luc Otten, Business Development Manager bij PostNL. “Het zijn de eerste pakket- en briefautomaten pal naast tankstations. En een van de automaten staat zelfs naast een Texaco langs de snelweg. We zijn heel benieuwd naar de manier waarop consumenten deze automaten gaan gebruiken.”

Bekijk ook