WOK& maakt ambities waar

In het Franchise+ vakblad van november 2017 kondigde WOK& een forse groei aan, inmiddels blijkt dat deze groei wordt gerealiseerd door de opening van 7 nieuwe stores dit jaar in Nederland. Het concept breidt binnenkort haar assortiment uit met veganistische producten, algen noodles en een kinder WOK-concept. 

Na de opening van de eerste WOK& store in Rotterdam Noord eind 2017, gaat de franchiseformule nu flink doorgroeien. In Heerhugowaard, Leiden, Amsterdam, Rotterdam Centrum, Breda, Groningen en Enschede worden de komende maanden nieuwe stores geopend door de franchisegever Mie Like Franchise bv.

Innovaties bij WOK&

Gevoed door de ervaringen van de eerste WOK& store in Rotterdam en de reacties van gasten, wordt de formule verder ontwikkeld. Zo komt er een kidswok: een halve portie noodles of rijst met kip in zoetzure of satésaus en een cadeautje voor kinderen.

Daarnaast haakt WOK& in op de trend van een gezonde lifestyle en het eten van minder vlees. De masters of wok (de productontwikkelaars van WOK&) zijn volop bezig om nieuwe producten te ontwikkelen. Zoals veganistische producten en noodles op basis van algen. “Hiermee gaan we ons zeker onderscheiden en we kunnen zo mensen met halal-eetwensen eveneens van dienst zijn.”

Franchisebeurs Onderneem ‘t! 

Op donderdag 19 april en vrijdag 20 april aanstaande, staat de franchisegever van WOK& op de Franchisebeurs Onderneem ’t! in Nijkerk om de ingezette groei extra te activeren met het vinden van nieuwe kandidaat franchisenemers. 

Op donderdag 19 april om 11.30 uur neemt WOK&, samen met Wayback Burgers en FEBO, deel aan de themabijeenkomst over food en horeca. 
Wilt u gratis de Onderneem 't! beurs bezoeken? Vraag dan hier kaarten aan!

Bekijk ook